L’entitat vallesana acollirà demà, al pavelló 2 de la localitat, el Campionat de Catalunya de parelles de patinatge artístic i de dansa. Una  competició que comptarà amb 13 clubs d’arreu del territori català


El pavelló 2 de Sant Fost de Campsentelles serà l’escenari durant tot el dia de demà del Campionat de Catalunya de parelles de patinatge artístic i de dansa, des de categoria infantil fins a sènior. Una competició que organitza el CP Sant Fost de Campsentelles en la qual hi prendran part un total de 13 parelles, representant 13 clubs d’arreu del territori català: “Destacar que és el primer campionat de Catalunya que organitzem al club, l’any anterior vam organitzar-ne un de Barcelona i tot va anar la mar de bé. Per això la federació vol comptar amb nosaltres per esdeveniments importants”, assegura Marta Folch, una de les entrenadores de l’entitat.

Després dels entrenaments oficials que duraran des de les 9,30 hores del matí fins a les 12 hores, la competició començarà a les 12,30 hores fins les 13,45 hores, en sessió de matí, i de 16 hores a 18,30 hores, en sessió de tarda. Un cop acabada, es farà l’entrega de premis i tot seguit les patinadores del club amfitrió realitzaran una desfilada, i és que tot i organitzar la competició, cap membre del CP Sant Fost de Campsentelles hi participarà: “Som un club molt jove, amb només 7 anys d’història, i mica en mica ens anem acostant a poder participar a aquestes competicions”, destaca Folch. A banda del club organitzador, al campionat  hi haurà la presència de dos equips del Vallès Oriental, el CP Lliçà d’Amunt i el CP Caldes.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here