L’equip kumite cadet júnior masculí format per Aaron Raya, Xavi Sevillano, Izan Sevillano, Yeray Sánchez i David Delgado, i l’equip kumite juvenil mixte format per Iria Esteban, Anna Águila, Miquel Azor, Besay Grediaga, David Morales i Kilian Raya, van assolir el subcampionat estatal celebrat a Guadalajara


Gran actuació del Club Karate Nokachi de les Franqueses en el Campionat d’Espanya per equips de karate que es va celebrar a Guadalajara el 19 i 20 de maig. Els franquesins van participar amb un total de 12 equips, realitzant tots ells un bon paper. Tanmateix, els més destacats van ser l’equip kumite cadet júnior masculí, format per Aaron Raya, Xavi Sevillano, Izan Sevillano, Yeray Sánchez i David Delgado, i l’equip kumite juvenil mixte, format per Iria Esteban, Anna Águila, Miquel Azor, Besay Grediaga, David Morales i Kilian Raya. Ambdós equips van assolir el subcampionat estatal.

L’equip sènior femení de kata format per Ainoa Astorga, Andrea Astorga i Noelia Balaguer, es va quedar a les portes del bronze, igual que l’equip juvenil mitxe de kata format per Íria Esteban, Miquel Azor i Besay Grediaga. Sigui com sigui, el campionat d’Espanya va tornar a demostrar la bona feina formativa que realitza el Club Karate Nokachi amb Montse Marín i Agustín Nuñez com a entrenadors i principals valedors d’un projecte esportiu a l’alça. 

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here