El club garriguenc gaudeix aquesta temporada de 7 equips entre categories de formació i primers equips. L’entitat es marca el repte de potenciar els equips femenins per poder nodrir el sènior femení


El passat diumenge 15 d’octubre l’Handbol La Garriga va realitzar al pavelló de Can Noguera la presentació dels equips de l’entitat per aquesta temporada 2017-2018. Enguany el club compta amb 7 equips que conformen un total de 106 jugadors, la xifra més elevada de la història de l’entitat. “Volem fer créixer el club amb la base. Mai havíem tingut una base com aquesta i ara és el moment de consolidar-nos. A banda, ens marquem el repte de potenciar els equips femenins per poder anar nodrint el primer equip”, destaca el president Lluís Marco, a La Jornada del Vallès. Aquesta temporada, el club compta amb un equip benjamí, un aleví, un infantil, un cadet, un juvenil, un sènior femení i un sènior masculí.

L’únic equip femení del club, el sènior, competeix a Primera Catalana i té l’objectiu de pujar a Lliga Catalana després d’haver-se quedat a les portes de l’ascens la passada campanya.  El conjunt, entrenat per Sergi Escurriola –tècnic del cadet A del BM Granollers campió d’Espanya la passada temporada-, és un equip molt jove amb una mitjana de 20 anys, però amb molta experiència, i és que la totalitat de la plantilla havia jugat a les categories inferiors del BM Granollers. Després de 2 partits de lliga disputats, les garriguenques són líders del grup C amb dues victòries consecutives.

L’equip femení lluitarà enguany per pujar a Lliga Catalana

Per altra banda, el primer equip masculí, entrenat pel veterà Carles Felipe, competeix a Primera Catalana amb l’objectiu de consolidar-se a la categoria. Després de quedar 8è la passada temporada, l’equip ha patit baixes destacades, fet que està notant en aquest inici de campanya en la qual ha encadenat tres derrotes en els primers partits. El proper dissabte a la pista del Banyoles B, els garriguencs tindran l’opció de capgirar la mala dinàmica sumant la primera victòria del curs.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here