L’entitat franquesina compta enguany amb 2 equips més que l’any passat i amb un total de 390 esportistes, 270 jugadors i 120 jugadores


Amb un camp municipal de Llerona ple fins a la bandera, diumenge al matí va tenir lloc la presentació dels equips per la present temporada del Club Esportiu Llerona. L’entitat franquesina compta enguany amb un total de 28 equips -20 masculins i 8 femenins-, que conformen un total de 390 esportistes, 270 jugadors i 120 jugadores. “Com a novetat tenim dos equip més, un de veterans i un altre de base. M’agradaria destacar que hem consolidat el model de club:  l’educació, els valors, la forma d’entrenar, els coordinadors, tota la pauta d’entrenament i de seguiment de cada equip, una forma de fer que ens està diferenciant de la resta de clubs de la comarca”, assegurava el president Jaume Viñas.

La gran feina duta a terme des de fa temporades pel que fa als equips femenins han portat al club de Les Franqueses a ser una entitat de referència en futbol femení a la comarca amb 8 equips i 120 jugadores: “Any a any anem incrementant la quantitat de jugadores gràcies a la bona feina de tècnics i coordinadors”, va apuntar Viñas que va voler destacar “l’ambient festiu i familiar de la presentació”. L’acte va estar acompanyat d’una exhibició de ‘Jumpings Kids’ a càrrec de l’escola de dança ‘Moving’, que va fer gaudir els assistents amb els seus balls.

El primer equip del CE Llerona / JORDI CALLS

Un cop acabada la presentació, el primer equip va disputar un partit corresponent a la 9a jornada del grup 5 de Tercera Catalana. Els d’Andreu Navarro van trencar una ratxa de dues derrotes consecutives empatant a 3 davant el Tona B amb gols de Xavier Alcántara (32′) i Joan Sierra (45′ i 69′). Amb aquest resultat el conjunt franquesí baixa a la 15a posició de la taula amb 9 punts.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here