El BM Granollers i la Mútua de Granollers, han unit esforços per organitzar un partit solidari entre les Seleccions Catalanes d’Handbol i els primers equips masculí i femení del club granollerí per recaptar fons per la lluita contra la leucèmia infantil


cartell_partit-01Aquest proper diumenge tindrà lloc al Palau d’Esports de Granollers la disputa dels partits solidaris per la campanya ‘Somriures que curen’, que serviran per recaptar fons per la lluita contra la leucèmia infantil, en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu. El primer partit serà a les 17 hores i enfrontarà el KH7 BM Granollers de José Luis Villanueva amb la Selecció Catalana femenina, entrenada per Josep Ibañez, que tindrà la presència d’un bon nombre de jugadores vallesanes.

Un cop acabat el partit, els Xics de Granollers faran una actuació al mig de la pista i tot seguit, a les 19 hores, tindrà lloc l’enfrontament entre el Fraikin BM Granollers i la Selecció Catalana entrenada per Pau Campos, tècnic de l’Handbol Bordils, i Ramon Plans, tècnic del BM la Roca. Com la Selecció femenina, la masculina també gaudirà d’un bon nombre de jugadors vallesans.

Tots els que vulguin col·laborar amb aquest esdeveniment solidari podran fer els donatius a l’entrada, bé aconseguint la xapa solidària “Somriures que curen” per 5€ o bé amb el Buff de Mua Solidaris per 10€. Els nens menors de 10 anys podran accedir al Palau sense fer donatiu.

Notable presència de jugadors vallesans a les Seleccions Catalanes

A banda dels jugadors i jugadors del BM Granollers, la convocatòria de les Seleccions Catalanes està plegada d’esportistes vallesans o formats en clubs vallesans. En categoria femenina, Agnès Ribas, Esther Torregrossa i Patrícia Espínola representaran el Felmar BM La Roca, mentre que Anna Pregona i Núria Giró (Handbol Sant Vicenç), Lidia Grañana (OAR Gràcia Sabadell) i Anna Moreno (Esportiu Castelldefels), totes elles exjugadores del KH7 BM Granollers, seran les vallesanes que defensaran la samarreta del combinat català.

Pel que fa al combinat masculí, a banda de diversos jugadors formats al BM Granollers, hi haurà quatre jugadors vallesans defensant la samarreta de la Selecció Catalana. Pau Pérez i Marc Sánchez del BM La Roca, Jordi Deumal del FC Barcelona i Jordi Planas de l’Handbol Sant Esteve de Palautordera.

Convocatòria completa de la Selecció Catalana femenina 
Marina Graell i Jennifer Nana (Associació Lleidatana d’Handbol), Marta Gálvez, Judith Tortajada i Esther Juncosa (Handbol Amposta), Agnès Ribas, Esther Torregrossa i Patrícia Espínola (Fundació Handbol Roquerol), Sandra Tomás, Marina Tomás i Elisabeth López (Handbol Sant Joan Despí), Alba Almansa, Anna Pregona i Núria Giró (Escola Handbol Sant Vicenç), Claudia Ruiz i Lidia Grañana (OAR Gràcia Sabadell), Anna Moreno (Esportiu Castelldefels) i Judit Cortés (Handbol Sant Esteve Sesrovires).
Convocatòria completa de la Selecció Catalana masculina 
Jordi González i Joan Vilanova (Handbol Bordils), Jordi Deumal i Joan Amigó (FCBarcelona), Pau Pérez i Marc Sánchez (BM La Roca), Ignasi Admella i Ricard Reig (Handbol Sant Quirze), Jordi Planas (Handbol Sant Esteve Palautordera), Albert Maresma (Handbol La Salle Montcada), Bernat Muñoz (Club Joventut Handbol Mataró), Bernat Guardia (Handbol Sant Joan Despí), Víctor Torres (Handbol Adrianenc), Roger Pujol (Handbol Sant Esteve Sesrovires), Joan Pórtulas (UE Sarrià) i Esteve Ferrer (Thuir).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here