El conjunt calderí és a 50 minuts de fer història i entrar a la ‘final four’ de la Copa CERS en la seva primera participació. Els d’Eduard Candami, que visitaran la pista del Trissino italià dissabte a les 20,45h, gaudeixen d’un avantatge d’un gol, després de 4-3 del partit d’anada a la Torre Roja.


Els calderins es trobaran amb un pavelló que pressionarà fins al final, cercant la remuntada com ja ho van fer en la fase anterior. Els transalpins ocupen la vuitena posició en el campionat domèstic amb 8 jornades sense conèixer la derrota. Per les sensacions del duel de l’anada, Kilian Aguilar passa per un gran moment de forma i sembla consolidat dintre dels esquemes del tècnic del conjunt italià, Valverde. L’acompanyen en atac Maxi Oruste (9 gols a la CERS) i Manuel Pasquale (5 gols a la CERS) com les principals amenaces dels italians.

Els calderins buscaran donar la sorpresa i colar-se en la fase final de la Copa CERS en el seu debut europeu. Els resultats no estan acompanyant en les darreres setmanes però el partit de dissabte es presenta com la primera final del curs i una gran oportunitat d’escriure les pàgines més glorioses de la història del club. Recuperar a Jordi Urbano i Pol Galbas sembla vital perquè els de Candami puguin acabar amb les esperances de remuntada dels transalpins. Podreu seguir el partit en directe, minut a minut, al twitter de l’entitat calderina (@chcaldes).

La dada
El Caldes és, juntament amb l’Oliveriense, l’únic equip que encara no ha perdut en la present Copa CERS

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here