Ariadna Conesa, Marina Navarro, Ángela Garcia, Alba Busquets i Sara Reina van participar a la concentració d’entrenaments que va tenir lloc els dies 19 i 20 de gener a la Residència Joaquim Blume


Un total de cinc nedadores alevins del Club Natació Granollers van ser convocades per la Federació Catalana de Natació (FCN) per a formar part del grup de pretecnificació (2006) que va participar a la concentració d’entrenaments que va tenir lloc els dies 19 i 20 de gener a la Residència Joaquim Blume.

Les nedadores d’artística del club granollerí que hi van participar van ser Ariadna Conesa, Marina Navarro, Ángela Garcia, Alba Busquets i Sara Reina. Una concentració durant la qual la FCN ha donat seguiment a nedadores de categories inferiors.

La júnior Mireia Hernández, a les Jornades Duo de la RFEN

La nedadora júnior del Club Natació Granollers, Mireia Hernández, ha estat seleccionada per la Real Federación Española de Natación (RFEN) per a participar a les Jornades Duo que s’emmarquen dins del Programa Estatal de Tecnificació Esportiva. Les jornades, que tindran lloc del 27 al 29 de gener al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, pretenen entrenar el duet júnior de la selecció espanyola per aquesta temporada.

No és la primera vegada que Hernández participa en aquestes jornades, i en aquesta ocasió ho torna a fer amb Irene Jimeno, de l’AD Sincro Retiro, i Iris Tió, del CN Kallipolis.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here