CF Parets i CF Caldes, a 90 minuts de tocar el cel

0
520

Als de David Parra els hi val un empat davant la UD Gramanet al Municipal Josep Seguer per aconseguir el títol de lliga i assolir l’ascens a Primera Catalana, mentre que el CF Caldes si guanya al Sabadell B al Municipal de les Cremades, acabarà segon i disputarà la promoció d’ascens


Última jornada decisiva pels dos equips vallesans amb opcions d’ascens al grup 4 de Segona Catalana, CF Parets i CF Caldes, els quals depenen d’ells mateixos per poder assolir l’objectiu. Per una banda, als de David Parra, que juguen a casa, els hi val un empat davant la UD Gramanet per proclamar-se campions de lliga i aconseguir l’ascens a Primera Catalana, i per l’altra, els de José Luis Duque han de guanyar el Sabadell B, al Municipal de les Cremades, per assegurar-se la segona plaça.

Els dos equips arriben a la darrera jornada a totes, havent completat una recta final de campionat espectacular, els de Parets del Vallès encadenant 19 punts de 21 possibles (6 victòries i 1 empat), i els calderins l’extraordinària xifra de 9 victòries consecutives.

Així mateix, suposant que el CF Parets perdi davant la UD Gramanet, sempre que el CF Caldes guanyi al Sabadell B, els dos equips acabarien primer i segon respectivament. En l’únic supòsit que el CF Parets no quedaria campió seria que perdés, el Berga guanyés la Sabadellenca i el CF Caldes no guanyés al filial del Sabadell.


El CF Caldes, en zona de promoció d’ascens a falta d’una jornada

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here