L’entitat garriguenca va presentar els seus equips per aquesta temporada 2017-2018Un Municipal de La Garriga ple fins a la bandera va ser l’escenari dissabte passat de la presentació dels equips del CF Olímpic La Garriga per aquesta temporada 2017-2018. Enguany l’entitat compta amb un total de 21 equips, des de l’escoleta, conformada per 18 jugadors, fins al primer equip que enguany lluitarà per pujar a Segona Catalana. Precisament, la presentació es va celebrar després de la victòria dels de Toni Cruz davant el Gurb (1-0), que els manté en les posicions capdavanteres de la lliga.

El club garriguenc té com a mínim dos equips per categoria, que conformen una família de prop de 250 jugadors: 2 prebenjamins, 5 benjamins, 4 alevins, 2 infantils, 2 cadets i 2 juvenils; a banda de l’equip B, que dóna sortida als juvenils que acaben l’etapa de formació i el primer equip, conformat majoritàriament per jugadors formats a l’entitat. Una mostra clara de la filosofia de l’Olímpic des de fa moltes campanyes: “L’objectiu del club és la formació, promocionar els valors de l’esport (humilitat, respecte, aprendre a guanyar/perdre…), i sobretot apostar pels jugadors del poble”, destaca el president Francesc Cervantes, a La Jornada del Vallès.

Durant la presentació, Cervantes va posar èmfasi en l’esforç que fan les famílies i va voler destacar i, sobretot, agrair, la feina del vicepresident, Andreu Castaño, que porta mitja vida al peu del canó treballant per fer créixer l’Olímpic. Per la seva part, l’alcaldessa, Meritxell Budó, va fer una crida perquè en un futur no gaire llunyà el club faci una aposta també pel futbol femení. Un acte que va acabar amb focs artificials i amb dues traques i que també va servir perquè el regidor d’esports, Joan Esteban, anunciés que l’any que ve l’ajuntament renovarà la gespa del Municipal.

El pas endavant del primer equip

Després de quedar en 6a posició del grup 5 de Tercera Catalana la darrera campanya, els de Toni Cruz han fet un pas endavant aquesta temporada. Els garriguencs conserven el bloc dels darrers exercicis, amb jugadors joves però ja amb àmplia experiència a Tercera Catalana, i han incorporat 5 jugadors que han donat un plus de qualitat al conjunt. Així, després d’haver liderat el grup vàries jornades, actualment són quarts però empatats a 27 punts amb el tercer i el segon, i a només 1 punt del líder, el Roda de Ter. Aquesta propera jornada serà clau pel futur immediat de l’equip, i és que visiten el camp de Tona B, segon classificat. Sigui com sigui, i tenint en compte que només s’ha disputat un terç de temporada, el que està clar és que aquesta temporada l’Olímpic pot aspirar a tornar, 5 anys després, a Segona Catalana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here