CF Mollet UE i CF Parets seguiran un any més a Primera Catalana

0
153

Els dos conjunts del Baix Vallès seguiran a Primera Catalana una temporada més gràcies a la decisió de la Federació Catalana de Futbol de tancar les competicions terrirotials sense descensos


La propera temporada el Vallès Oriental tindrà fins a 3 equips a Primera Catalana. La resolució de la Federació Catalana de futbol ha permès el CF Les Franqueses pujar a Primera Catalana, com a campió del grup 4 de Segona Catalana, però també a CF Mollet UE i CF Parets mantenir-se a la categoria, pel fet que enguany no hi ha descensos, tal com ha comunicat la resolució de l’ens federatiu.

El conjunt molletà ocupava la 14a plaça al grup 1 i, segons el Pla de Competició, hauria perdut la categoria com a pitjor 14è dels dos grups de Primera Catalana, mentre que el CF Parets ocupava la 16a plaça de mateix grup i també hauria baixat.

David Parra al capdavant del nou projecte del CF Mollet UE

Fa un parell de setmanes el CF Mollet UE anunciava el fitxtage de David Parra com a tècnic del primer equip en subsititució de Jordi López. De moment, l’entitat molletana ha renovat fins a 6 jugadors: José González, Pol Flores, Martí Garcia, Joshua Romero, David Garcia ‘Negro’, Adrià Bassols i ha incoporat Víctor Vilarrassa, Sergio Sánchez, Jota i Jordi Vallcorba, procedents del CF Parets, tot i que aquests dos darrers encara no els ha anunciat de forma oficial.  Miraash, que ha fitxat pel Parets, Jordi Sola, Brian Quejada, Chipi, Arnau, i Paitu són, de moment, les baixes de l’equip de Parra, que segueix rastrejant el mercat de fitxatges per tal de completar la plantilla.

Projecte continuista amb el tècnic Miquel Muñoz

El CF Parets que s’estrenava la propera temporada a Primera Catalana per primera vegada a la seva història la temporada passada ha apostat per un projecte continuista amb Miquel Muñoz i el seu segon, Samuel Mora, al capdavant. L’entitat paretana, que ha renovat prop de la meitat de la plantilla, (Denys Baturo, Alex Escobar, Litus Ferres, Marc Gràcia, Pol Collado, Moussa Diallo, Rubén López, Pol Montpart, Oscar Reche i Marc Pluvins), ha tingut baixes de jugadors destacats les darreres temporades: Víctor Vilarrassa, Sergio Sánchez, Jota i Jordi Vallcorba, tots quatre fitxats pel CF Mollet UE.

Per tal de cobrir les baixes i reforçar l’equip, el CF Parets ha incorporat, de moment, fins a 7 jugadors: Alex Soler (AEC Manlleu), Sergi Salvador (juvenil Nacional Cerdanyola), Xavier Sánchez (Guineueta), Aitor Angulo (Vic, Camprodon), Àlex Martin i Gerard Muñoz (filial), Bernat Mesa (Sant Joan de Montcada) i Miraash Imthiyaz (CF Mollet).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here