Manolo Parralo i Jordi Jornet segueixen al capdavant d’un equip que ha incorporat 9 jugadors per tal de lluitar per l’ascens la propera campanya


Aquest passat dijous el CF Les Franqueses va fer la presentació oficial del primer equip que enguany ha incorporat fins a 9 jugadors. Manolo Parralo i Jordi Jornet segueixen al capdavant del conjunt que tindrà l’objectiu de lluitar per l’ascens, després d’haver assolit una meritòria 3a posició en la darrera campanya i haver-se quedat a un pas de poder fer la promoció d’ascens. Els tècnics vallesans van demanar als jugadors compromís, il·lusió i fer pinya per sumar i assolir els objectius marcats, un discurs molt semblant al del president, Enric Birosta.  “Lluitarem per estar a dalt, tot i que serà difícil, ja que al grup hi haurà equips històrics de més categoria com el Ripollet o sobretot el Premià i el Tona”, destaca Jordi Jornet.

Els 9 fitxatges del CF Les Franqueses de cara a la propera campanya

Les noves incorporacions del CF Les Franqueses són el porter Marc Palacio, el defensa Guillem Resina, el migcampista Victor Garcia i el també mig Aleix Aguilar, tots ells procedents del Bellavista, el defensa Izan Perea procedent del Sant Quirze del Vallès, el defensa Sergi Meca procedent del FC Cardedeu, el migcampista Alan García procedent del CF La Torreta, el mig Ramon Manzaneda procedent del Can Deu i per últim, ja anunciat la setmana passada, el central Roger Bellavista procedent de l’EC Granollers. “Estem molt contents amb el grup que hem fet. Les noves incorporacions són jugadors d’un perfi que encaixa al nostre club i amb experiència a la categoria”, apunta Jornet.

L’equip de Les Franqueses del Vallès començarà entrenaments el 16 d’agost. Durant la pretemporada els franquesins s’enfrontaran al Sant Pol, a l’Olímpic La Garriga, al Llavaneres, al CF La Torreta, a la UE Montmeló i a la UE Canovelles. El dissabte 2 de setembre debutaran davant el Sallent a casa mentre que a la segona jornada, el 10 de setembre, visitaran el difícil camp del Tona.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here