CF Les Franqueses, CF Parets i CF Mollet UE, al grup 1B de Primera Catalana

0
138
El CF Les Franqueses jugarà la propera temporada a 1a Catalana per primera vegada a la seva història

L’Escola Esportiva Guineueta, l’Escola de Futbol Mataró, el CE Júpiter, el Rubí, el Sabadell Nord, el Sant Cugat i la Unificación Llefià, seran els rivals dels equips del Vallès Oriental en la primera fase de la competició.


CF Les Franqueses, CF Parets i CF Mollet UE formaran part del Grup 1B la pròxima temporada en una Primera Catalana que començarà el primer cap de setmana d’octubre. Així ho ha fet públic avui la Federació Catalana de Futbol amb una proposta de les agrupacions de 10 equips per grup a la màxima categoria d’àmbit català.

La FCF ha establert un total de 4 grups –en lloc de dos com era habitual en aquesta categoria–, el Grup 1A, el Grup 1B on militaran els equips vallesans i el Grup 2A i 2B. Un canvi a causa del gran volum de clubs que la pròxima temporada conformaran la categoria (40), ja que només hi ha hagut ascensos. Així, acompanyaran als equips del Vallès Oriental al Grup 1B l’Escola Esportiva Guineueta, l’Escola de Futbol Mataró, el CE Júpiter, el Rubí, el Sabadell Nord, el Sant Cugat i la Unificación Llefià en la que serà la primera fase. Rivals durs pels conjunts vallesans com, entre altres, el CE Júpiter i el Rubí, que havien militat en anteriors temporades a Tercera Divisió.

Aquest any, la classificació dels 40 equips de Primera Catalana a la finalització de la primera fase determinarà la seva adscripció en la segona fase als dos subgrups d’ascens (del primer al quart classificat de la primera volta) o bé als dos subgrups per disputar la permanència (del cinquè al desè de cada subgrup de la primera volta). Queda, però, encara pendent conèixer el calendari de les jornades i del canvi de fases, una informació que l’ens federatiu facilitarà en les properes setmanes.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here