Els vallesans competiran enguany al grup 6 amb equips del Maresme, sent els de l’Ametlla, el CF Vilamajor i el CE La Llagosta, els únics equips del Vallès Oriental

L’equip, amb Alberto Manga com a entrenador jugador, conserva el bloc de l’anterior campanya i ha incorporat 5 nous jugadors de categories superiors


Assolir l’ascens que el torni a Tercera Catalana. Aquest serà el gran objectiu del CF l’Ametlla que seguirà amb Alberto Manga com a tècnic i jugador. L’entrenador de l’Ametlla del Vallès té el repte de retornar l’equip a Tercera, tal i com hi va aconseguir un any enrere. Manga va agafar l’equip a mitjà campanya passada i va aconseguir refer la mala dinàmica de resultats, però les 9 derrotes del principi de temporada van acabar pesant a un equip que va acabar 16è i va baixar de categoria.

“Comencem amb molta il·lusió, amb ganes de fer un equip maco, donar una nova imatge i donar sortida a jugadors de la base. Volem que els jugadors gaudeixin, fer un equip que sigui una pinya, tenir una identitat pròpia amb joc atractiu i a partir d’aquí tot vindrà sol”, destaca Alberto Manga, que torna a ser entrenador-jugador de l’equip, a La Jornada del Vallès.

Enguany l’equip conserva el bloc de la passada campanya, entre ells el seu màxim golejador, Adama Sissoko (va anotar 27 gols en 30 partits). A banda, Manga ha incorporat diversos jugadors: Javi Alcolea (procedent del CF La Torreta) i David Alcolea, Gonzalo (procedent del CF Olímpic), Arnau Puig (procedent de l’AE l’Ametlla) i Ivan Manzano (procedent del CF Caldes).

Un grup més assequible

A diferència de fa dos anys, l’any de l’ascens, que va competir al grup 9 de Quarta Catalana amb tots els equips rivals del Vallès Oriental, aquesta temporada el CF l’Ametlla competirà al grup 6, amb equips del Maresme i només 2 de la comarca: el CF Martorelles i el CE La Llagosta. Els de Manga debuten el 30 de setembre davant l’Empenta Associació Esportiva de Premià de Mar, un rival teòricament assequible, i és que va acabar penúltim del grup la darrera campanya amb només 4 partits guanyats dels 24 que van disputar.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here