Antonio De Maria, de 24 anys, arriba al CF Caldes procedent del Santa Maria de Cilento


Toni Canyameras

Antonio De Maria és el  nou davanter del primer equip del CF Caldes. El futbolista italià de 24 anys, arriba procedent del Santa Maria de Cilento, conjunt que competeix a la Tercera Divisió d’Itàlia. Di Maria es troba residint a Barcelona per motius laborals i ha escollit el club de la vila termal per seguir competint: “Quan el Caldes em va trucar em vaig sentir molt feliç. Donaré tot el possible perquè salvem la categoria’”, afirma el futbolista de Nàpols, que creu que “és una motivació especial arribar a un equip que lluita per la salvació”.

De Maria sol jugar en la punta de l’atac i per tant augmentarà la competència interna de la nòmina de davanters purs, formada per Marcelo Villegas -encara recuperant-de la seva lesió-, Marc Ortega i Nayim Eskali, encara que Kevin Caballero està actuant darrerament en aquesta posició. Quan se li pregunta pel que pot aportar al Caldes, l’italià ho té clar: “Molt de gol’”.

L’ariet napolità és humil i no creu que jugar en dos categories inferiors respecte de la qual competia pugui suposar un avantatge per ell: “Totes les competicions són difícils i l’única cosa que faré és esforçar-me al màxim”, destaca Antonio De Maria, a qui li agrada participar del joc, no només fer gols: “M’agrada exercir funcions de mitjapunta venint a rebre i movent-me constantment. Sóc un davanter complet en aquest sentit”, ressalta el flamant fitxatge italià del Caldes, que ja només pensa en fer gols per contribuir a la permanència dels de Marc Fortuny a Segona Catalana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here