El Green Indoor Park i Bestial Wolf van organitzar dissabte una classe magistral d’scooters a càrrec dels riders Gerard Molina, Marina López, Vladis Myronyak, Quim Castell i Sergio Hidalgo. Els participants van aprendre els millors trucs a la zona de Freestyle City del parc de Les Franqueses


El Green Indoor Park de les Franqueses va acollir dissabte una Master Class de scooters organitzada conjuntament amb la marca Bestial Wolf. Per primera vegada les dues empreses del Vallès Oriental van unir sinergies per dinamitzar i fomentar l’scooter com a nou esport amb classes magistrals a càrrec de riders experts de la marca.

Durant tot el matí els més de 80 alumnes, prèviament inscrits, van poder gaudir d’una classe magistral a càrrec de diversos riders de Bestial Wolf: Gerard Molina, Marina López, Vladis Myronyak, Quim Castell i Sergio Hidalgo. Els professors, que també van realitzar vàries demostracions, van dividir els alumnes en tres grups, segons experiència, i els hi van ensenyar les tècniques i els millors trucs  a la zona de Freestyle City del parc franquesí, un skatepark que és un dels més grans de l’estat. “Intentem dinamitzar la sinergia amb l’scooter, ensenyar les normes mínimes per practicar aquest esport, que sapiguen fer el salt, que portin el casc, etc”, destacaven des de l’organització.

L’acollida de l’esdeveniment va ser immillorable fet pel qual des del parc franquesí tenen previst realitzar una nova classe magistral el mes de març.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here