En el torneig que tindrà lloc del 29 d’agost a l’1 de setembre, hi prendran part EC Granollers, que com cada any competirà amb el juvenil A, CF Caldes i FC Cardedeu, de Segona Catalana, i CF Vilanova, CF Vilamajor, CF Martorelles i els dos equips amfitrions, CE Llinars i CF Montmeló, tots ells de Tercera Catalana


Els camps del CE Llinars i el CF Montmeló seran l’escenari del 29 d’agost a l’1 de setembre de la 9a edició del Torneig Històrics del Vallès Oriental, que reuneix els clubs amb més de 75 anys d’història de la comarca. Repeteixen com l’any passat FC Cardedeu -actual campió-, CF Vilanova, CF Vilamajor, EC Granollers, i els dos amfitrions CE Llinars i CF Montmeló. Les novetats són el CF Caldes i el CF Martorelles, en lloc de CF Mollet i Montornés Norte que van participar l’any passat.

El torneig començarà el 29 d’agost amb els 8 equips que hi participaran jugant els quarts de final. Les eliminatòries seran les següents: FC Cardedeu – CF Martorelles, CE Llinars – CF Caldes, a la seu de Llinars, i EC Granollers – CF Vilanova i CF Montmeló – CF Vilamajor, a Montmeló.

Els guanyadors dels quarts s’enfrontaran a les semifinals que tindran lloc a la seu de Llinars el 31 d’agost, mentre que els perdedors disputaran les semifinals de consolació a Montmeló en la mateixa data. Així mateix, tant la final com la final de consolació tindran lloc a Llinars l’1 de setembre.

FC Cardedeu, CF Vilanova i UE Montmeló, els tres darrers guanyadors

En l’edició del 2016, celebrada al camp del CE Llinars, el vencedor del torneig Històrics va ser la UE Montmeló, que va guanyar al FC Cardedeu per 3-2. En l’edició del 2017, en una final disputada al Germans Gonzalvo de Mollet, el guanyador va ser el CF Vilanova, que va vèncer per 1-0 al conjunt amfitrió, el CF Mollet. L’any passat el FC Cardedeu va ser el guanyador vencent el CF Vilanova (3-1) en una final disputada al camp del carrer Girona de Granollers.

HEMEROTECA

El FC Cardedeu s’emporta la 8a edició del Torneig Històrics del Vallès Oriental

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here