El CD Montornés Norte celebrant l'ascens a Tercera Catalana

L’equip vallesà, entrenat per Ángel Cobo i David Cobo, va assolir l’ascens matemàtic quan quedaven tres jornades per acabar la competició després d’haver completat una temporada per emmarcar


El CD Montornés Norte jugarà la propera temporada per primera vegada a la seva història a Tercera Catalana. Els d’Ángel Cobo i David Cobo, que van assolir l’ascens tres jornades abans d’acabar la competició, han completat una temporada extraordinària en la qual han estat els clars dominadors del grup 9 de Quarta Catalana. Un equip que aquest any ha fet un pas endavant conservant el bloc de la darrera campanya: “És un grup de grans persones i de grans futbolistes que gaudeixen jugant a futbol i competint. Sobretot els hi agrada jugar bé a futbol, són jugadors que en els moments difícils es creixen, en tots els partits importants han donat la cara, han estat molt lluitadors i generosos i s’han esforçat al màxim”, destaca el tècnic, Ángel Cobo, que porta més de dos anys dirigint l’equip. 

Una de les claus de l’ascens del conjunt vallesà ha estat el gran rendiment que ha donat contra els equips de la part alta i és que, deixant de banda un empat amb el Cardedeu B, han aconseguit guanyar tots els equips capdavanters del grup. Així mateix, l’equip ha vençut en 23 dels 28 partits que ha disputat, sumant 71 punts i acabant el campionat amb 6 punts de marge respecte el segon, el CE Lliçà d’Amunt B i 8 vers el tercer, el Cardedeu B.

Les dades dels d’Ángel Cobo i David Cobo també han estat espectaculars, sent l’equip més golejador del grup amb 114 gols anotats i el segon menys golejat amb només 38 gols rebuts. Sens dubte, el jugador més destacat del conjunt vallesà ha estat Jesús Hidalgo que ha anotat ni més ni menys que 50 gols en els 27 partits, amb una mitjana espectacular d’1,9 dianes per partit. “Hem aconseguit l’ascens gràcies al compromís dels jugadors, gràcies al grup humà que fa que els jugadors siguin un pinya i sobretot també perquè tenim un equip molt compacte que gaudeix jugant a futbol”, assegura Ángel Cobo.

Amb el títol de lliga i l’ascens al sac, el CD Montornés Norte afronta un nou repte: la Copa Catalunya. Els de Montornès debuten aquest proper cap de setmana al camp de la Penya Blaugrana de Sant Cugat, campió del grup 13 de Quarta Catalana. “Els jugadors estan molt motivats, juguem sense pressió perquè simplement és un premi a la temporada que hem fet, però hi anem amb la il·lusió de fer un bon paper i arribar el més lluny que podem”, apunta Cobo.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here