600 corredors van participar al Cros Popular i Escolar de Les Franqueses. El Club Atletisme Canovelles amb 9 victòries en les diferents modalitats va ser el gran guanyador de la jornada


Carmen Martín, del club franquesí A4el Km, i Sergio Martínez, del Club Atletisme Canovelles, van ser els guanyadors del 21è Cros Popular de les Franqueses, celebrat dissabte passat al matí, al parc de Milpins de Corró d’Avall. A continuació del Cros Popular va tenir lloc el 24è Cros Escolar. En total, les curses van comptar amb 600 corredors i corredores. El podi masculí el van completar Raúl Monje (Club Atlètic Granollers) i Alfonso Guillén (CA Canovelles). En l’àmbit femení, Ivet Figueres (Sant Feliu Corre) va ser segona classificada i Paula Fabregat (CA Granollers), la tercera.

Pel que fa al Cros Escolar, el Club Atletisme Canovelles va ser el gran guanyador en categories aleví, infantil i cadet, amb tots els guanyadors del club canovellí. Jussef Essabani va guanyar en categoria cadet masculí i Maria Atares en cadet femení. En la categoria infantil masculí va guanyar Mohamed Essabauy i en infantil femení Júlia de la Piedra. En aleví masculí va vèncer Adan Mounin i en aleví femení Paula Hernández.

En la categoria benjamí masculí va guanyar Albert González també del CA Canovelles i en benjamí femení, Carla Casellas de l’escola franquesina Gureau de Liost.  En categoria prebenjamí masculí va vèncer Marc Puertas del PME Les Franqueses i en femení, Carla Gallardo del Club Atletisme Montornès. En mini masculí va guanyar Charafedolin Bilal del Club Atletisme Mollet i, en femení, Valentina Cobos del Club Atletisme Canovelles.

Les dues proves, organtizades pel Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament de les Franqueses, van comptar amb la col·laboració d’A4el km, el Grup Fondistes Bellavista, el Club Bàsquet Les Franqueses i l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here