El tècnic vallesà combinarà el seu càrrec d’entrenador del Fraikin BM Granollers amb el del combinat estatal fins a final de temporada. Robert Cuesta, segon entrenador del KH7 BM Granollers, serà el preparador físic de l’equip


Aquest matí, passades les 11 hores al Consejo Superior de Deportes de Madrid, Carlos Viver ha estat presentat com a nou entrenador de la selecció espanyola femenina d’handbol en substitució de Jorge Dueñas que havia ocupat el càrrec les darreres 9 temporades. El tècnic granollerí combinarà el seu càrrec d’entrenador del Fraikin BM Granollers amb el del combinat estatal fins a final de temporada. Un cop finalitzi la campanya, però, el vallesà es dedicarà en exclusivitat a la selecció.

El seu segon entrenador serà José Ignacio Prades, mentre que el vallesà Robert Cuesta, actual segon entrenador del KH7 BM Granollers, serà el preparador físic de l’equip. Completa l’equip tècnic Jéssica Alonso, que serà la delegada.

Viver ja té experiència en handbol femení, ja que va dirigir vàries temporades el sènior femení del BM Granollers amb el que va aconseguir l’històric ascens a la Divisió d’Honor femenina fa quatre temporades. El primer any a la màxima categoria José Luis Villanueva es va fer càrrec de l’equip i Viver va passar a entrenar el Fraikin BM Granollers, donant un gran rendiment des de la banqueta fins a dia d’avui en què ha aconseguit conseguit fites molt destacades, com el bronze a la Copa EHF 2015-2016, el 3r lloc a la lliga Asobal 2014-2015, o disputar una final de la Copa del Rei i dues de la Copa Asobal.

La primera convocatòria de Carlos Viver inclou una jugadora del KH7 BM Granollers

Avui publicarem un ampli reportatge per repassar la trajèctoria de Carlos Viver amb el BM Granollers, un camí ple d’èxits que el converteixen en una llegenda viva de l’entitat granollerina

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here