Campió de la Copa del Rei, el repte assolit de Jordi Relats

0
1223

L’atleta granollerí segueix a totes en la seva primera temporada amb Fasttriatlon, equip amb el qual va aconseguir la Copa del Rei fa deu dies a Águilas. El conjunt barceloní, a banda, va aconseguir el doblet, ja que va vèncer tant per equips com per relleus


“Per mi és un honor i estic molt content de formar part d’aquest equip”. Així s’expressava el granollerí Jordi Relats després d’haver guanyat la Copa del Rei per equips el passat 7 de maig a Águilas amb l’equip Fastriatlon – CN Montjuïc. L’equip barceloní, que es convertia així en el segon equip català que aconseguia la fita, es va emportar la victòria traient 38 segons als 2ons classificats, el Cidade Lugo Fluvial gallec. Un triomf que encara té més mèrit si es té en compte que els catalans no van poder comptar amb Albert Parreño, ja que es va lesionar en l’escalfament previ a la competició. 

Cesc Godoy, el mateix Relats, Aleix Domenech i Jordi Garcia van ser els quatre atletes que van creuar la línia de meta i es van proclamar campions de la Copa del Rei. “A la natació vam anar de menys a més arribant a la transició 10 segons per sota del Fluvial, però en el tram de bici vam aconseguir passar-los i arribar a posar-nos 45 segons per sobre. El ‘Chamo’ Díaz va abandonar a l’inici de la segona volta, però en el tram de córrer van mantenir un bon ritme i ens vam poder emportar la victòria”, apuntava Relats.

A banda, l’endemà l’equip de relleus del Fasttriatlon – CN Montjuïc, en el qual Relats no va participar, també es va proclamar guanyador, assolint així un doblet històric per l’equip barceloní. El pròxim repte del conjunt de Relats serà els propers 9 i 10 de juny a la lliga de clubs que tindrà lloc a Pontevedra.

Normes discutibles de la Federació Catalana de Triatló

La darrera prova realitzada per Jordi Relats va ser el Triatló de Sant Feliu de Guíxols disputat el passat cap de setmana. Relats va perdre el xip un hora abans de començar la competició i així ho va fer saber als àrbitres de la prova, que li van dir que competís que ja apuntarien el temps manualment. Un cop acabada la competició, però, en la qual l’atleta vallesà va acabar segon, els àrbitres li van fer saber que estava desqualificat.

Una reflexió dirigida a la Federació Catalana de Triatló

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here