La Federació Catalana de Futbol va publicar ahir el calendari del grup 2 de la Primera Divisió femenina en la qual competiran CE Llerona, CF Palautordera i PBB La Roca


La temporada 2018-2019 amb els tres equips femenins del Vallès Oriental que competeixen en la categoria més alta, el grup 2 de Primera Divisió, començarà el cap de setmana del 15 i 16 de setembre. CE Llerona, CF Palautordera i PBB La Roca, que la darrera temporada es va quedar a un pas de l’ascens, competiran enguany al grup 2, després d’haver-ho fet la passada al grup 3 que enguany ha deixat d’existir. Tanmateix, els rivals dels equips del Vallès Oriental seran en gran part, els mateixos que l’any passat.

La Penya Blanc Blava La Roca serà l’únic dels tres conjunts que debutarà a casa, enfrontant-se al Club Esportiu Sant Jordi. Per la seva part, el CF Palautordera, tercer l’anterior temporada, debutarà al camp de la UE Olot, nou a la categoria, mentre que el CE Llerona ho farà al camp del Pradenc, equip que va quedar a un sol punt de les franquesines la passada campanya.

Ja a la tercera jornada es produirà el primer derbi que enfrontarà la PBB la Roca contra el CE Llerona (30-09-2018). El següent serà a la jornada 9 entre Palautordera i CE Llerona (11-11-2018), mentre que el derbi entre Palautordera i PBB La Roca no serà fins el 2019, en la 15a jornada en un matx que es disputarà al camp de l’equip del Baix Montseny (13-01-2019).

Abans que comenci la temporada, oferirem als nostres lectors un reportatge dels tres conjunts amb les novetats i els objectius de la temporada. Així mateix, a principis de setembre els tres equips disputaran un triangular que s’anomenarà La Jornada del Vallès: “El volem realitzar ja que La Jornada va tenir la iniciativa de reunir els tres equips de la comarca de Primera a la Festa del Futbol del mes de juny, sens dubte, una gran iniciativa” destaca l’impulsor del triangular, Rubén Álvarez, entrenador de la PBB La Roca.

Consulta aquí el calendari complet de la temporada

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here