Els de Sergi Escurriola van vèncer el BM La Roca (21-40) a la final disputada ahir al migdia pavelló roquerol. Amb aquesta victòria, el conjunt granollerí assoleix un doble doblet: per una banda ha guanyat el campionat català i espanyol, i per l’altra, suma el segon estatal després d’haver-lo aconseguit també en categoria infantil fa dues campanyes


El Vallès Oriental pot presumir de tenir els dos millors equips de l’estat en categoria cadet: BM Granollers i BM la Roca. Els dos equips vallesans es van enfrontar ahir a la final del campionat d’Espanya en un pavelló de la Roca ple fins a la bandera que va viure com el conjunt  granollerí es proclamava campió. Els de Sergi Escurriola, que van dominar al marcador des de l’inici, van derrotar un equip roquerol que es va anar desinflant a mesura que passaven els minuts. “Les sensacions han estat impressionants, és com si estiguéssim a casa, mig pavelló ha estat dels nostres i és increïble. Crec que hem jugat una fase final molt completa i ens mereixem aixecar aquest títol “, destacava el tècnic Sergi Escurriola.

Després del 13-18 dels primers 30 minuts, un parcial d’1-7 a la represa va deixar el partit sentenciat amb un KH-7 que va anar augmentant l’avantatge a base de contraatacs i llançaments exteriors. Amb aquest títol, el cadet del conjunt granollerí assoleix un doble doblet: per una banda ha guanyat enguany el campionat català i espanyol, i per l’altra, suma el segon estatal després d’haver-lo aconseguit també en categoria infantil fa dues campanyes. “La clau d’aquest equip és que són un equip, juguen al 100%, ho donen tot, sigui quin sigui el rival i jugui qui jugui. En defensa les ganes i l’entrega és impressionant. Destacaria la passió, les ganes de títols i les ganes de demostrar que saben jugar a handbol”, remarca Escurriola.

La gran fita del BM La Roca

Vèncer a les semifinals al Barça i arribar a la final ja era, de per sí, una gran fita del cadet masculí del BM La Roca. Els de Pere Ayats han superat totes les expectatives durant la fase final del Campionat d’Espanya i, tot i perdre de forma contundent a la final davant el Granollers, han demostrat que el treball i la constància tenen els seus fruits. Especial menció a l’afició roquerola que va animar en tot moment l’equip i li va donar l’empenta necessària per aconseguir aquesta meritòria segona posició de l’estatal 2016-2017.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here