foto d'arxiu CN Granollers

Les nedadores del club granollerí que van representar la selecció estatal i que van pujar al podi són Clara Arboix, Ariadna Arisó, Èlia Calvo, Oriana Alejandra Carreras, Abril Conesa i Mireia Hernández. També van participar en la modalitat d’equip, on es van classificar en quart lloc


Les sincronistes del Club Natació Granollers, convocades amb l’equip espanyol júnior, han tornat a casa amb la medalla de bronze per la seva actuació al combo del Campionat d’Europa júnior, celebrat del 21 al 25 de juny a Belgrad. Les sis granollerines que van formar part de la selecció van participar al combo, que va merèixer el bronze amb 86.700 punts, compartint podi amb Rússia (or, amb 90.7667 punts) i Ucraïna (plata, amb 88.6000).

Les nedadores del club que van pujar al podi són Clara Arboix, Ariadna Arisó, Èlia Calvo, Oriana Alejandra Carreras, Abril Conesa i Mireia Hernández. També van participar en la modalitat d’equip, on es van classificar en quart lloc. En aquest europeu, el club ha estat representat per 6 de les 10 sincronistes que han conformat la selecció desplaçada a Belgrad. Així, de nou, hi ha hagut màxima representació de l’entitat granollerina en una convocatòria de la Real Federación Española de Natación.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here