Pau Ribes, que feia duet mixt amb Berta Ferreras (CN Kallipolis), va aconseguir un doble cinquè lloc tant al duet mixt tècnic com al lliure. En la resta de proves que va comptar amb sincronistes granollerines, l’equip tècnic va fer un sisè lloc, mentre que l’equip lliure i el combo van aconseguir classificar-se en cinquena posició


Els representants del CN Granollers amb la selecció espanyola absoluta de natació sincronitzada han acabat el Campionat del Món Absolut, celebrat del 14 al 22 de juliol a Budapest, amb unes meritòries cinquenes i sisenes posicions. Compromesos al màxim i un equip molt jove, els quatre nedadors del Club Txell Mas, Helena Jaumà, Ariadna Arisó i Pau Ribes, ha tornat a casa contents de l’actuació i de la clara evolució a Hongria.

Pau Ribes, que feia duet mixt amb Berta Ferreras (CN Kallipolis), va aconseguir un doble cinquè lloc tant al duet mixt tècnic com al lliure. En la resta de proves que va comptar amb sincronistes granollerines, l’equip tècnic va fer un sisè lloc, mentre que l’equip lliure i el combo van aconseguir classificar-se en cinquena posició.

6 beques per a la Residència Joaquim Blume

La Federació Catalana de Natació ha fet oficial que el Consell Català de l’Esport ha acceptat la seva proposta de concedir beca de natació sincronitzada, em règim intern, a sis nedadores del Club Natació Granollers per al Centre Català de Tecnificació Esportiva (Residència Joaquim Blume) d’Esplugues de Llobregat.

Renoven beca Oriana Alejandra Carreras, Abril Conesa, Mireia Hernández i Míriam Llovet. Noves beques per Judith Calvo i Martina Coronado.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here