Èxit dels atletes vallesans, amb 7 podis en diferents categories, al 29è Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans, que s’ha celebrat a la població del Baix Llobregat aquest passat diumenge


Un total de 310 atletes en totes les categories, tant masculines com femenines, van participar diumenge al matí a la XXIV edició del Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans que va tenir lloc al Parc de la Torre-roja de la localitat del Baix Llobregat. La competició va comptar amb 9 categories femenines i 9 categories masculines amb un recorregut que variava segons l’edat dels participants.

En categoria benjamí femení, amb un recorregut total de 1000m, Gala Juan García, del Club Atlètic Granollers va quedar en segona posició, amb un temps de 6 minuts i 8 segons. En categoria aleví masculí, Gerard Parra, també del Club Atlètic Granollers, també va entrar en segona posició, completant les 2 voltes de 1000m cada una amb un temps d’11 minuts i 11 segons.

Toni Leal de l’equip Massana’s Team i del Club Atletisme Canovelles va quedar en 5a posició en categoria juvenil masculina, completant les 5 voltes de 1000m cada una, amb un temps de 24 minuts i 30 segons. Leal va completar així la seva millor marca personal i té l’objectiu de quedar entre els 4 primers juvenils-junior en el Campionat de Catalunya, per formar part de la Selecció Catalana en el Campionat d’Espanya de Marxa per Federacions.

Mario Viñas, també de l’equip Massana’s Team i de l’Agrupació Atlètica Catalunya, va quedar en segona posició en la categoria d’absolut masculí, completant els 10km de recorregut amb una gran marca de 43 minuts i 41 segons, només per davant del veterà Jesus Ángel Garcia Bragado, sis vegades olímpic i ja amb plaça pels Jocs de Rio de Janeiro. Aquesta va ser la millor marca personal de la distància de Viñas, que demostra el seu gran estat de forma. L’atleta s’estrenarà en la distància dels 20km en el pròxim Campionat de Catalunya.

Pel que fa a la categoria femenina absoluta, Raquel León també va entrar al podi completant els 10km de recorregut amb un temps de 50 minuts i 57 segons, per darrere de la mundialista Raquel González i la finalista olímpica Beatriz Pascual. La millor marca personal de León que li dóna la classificació per participar als Campionats d’Espanya d’hivern i d’estiu. A més, l’atleta del Massana’s Team i del Club Atletismo Valladolid va aconseguir rebaixar en més de 4 minuts la marca que havia fet en la mateixa competició un any abans.

En categoria veteranes màster 50, la granollerina Àngels Noell, del Club Atletisme Laietana va completar els 5km de recorregut amb un temps de 29 minuts i 55 segons, aconseguint la millor marca de la temporada. Noell va demostrar un gran estat de forma de cara als Europeus que disputarà a Itàlia el pròxim mes de Març en els que lluitarà per millorar la seva actual medalla de Plata.

En categoria veterans màster 55, el granollerí Andreu Vilarrassa, del Club Atletisme Laietana, va acabar en segona posició després de completar els 5km de recorregut amb un temps de 28 minuts i 15 segons. Per últim, en categoria veterans màster 60, Antonio Membrive del Club Atletisme Canovelles va completar els 5km de recorregut amb un temps de 35 minuts i 20 segons.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here