FOTO: CARME OLIVERAS

El juvenil del club roquerol, dirigit per Maiol Bosch, i el cadet del combinat català, van ser els vencedors d’un torneig internacional exclusivament femení, organitzat pel BM La Roca i la fundació Teccat, que va comptar amb la participació de 10 conjunts entre categoria cadet i juvenil


L’assistència de públic el dia de les finals va ser notable / FOTO: CARME OLIVERAS

Del 26 al 29 de març el pavelló Nou de la Roca del Vallès ha estat l’epicentre de la 1a edició de la Handball Cup, un torneig exclusivament femení, de categoria cadet i juvenil, que ha estat organitzat pel BM La Roca i la fundació Teccat. “Estem molt contents de col·laborar per primera vegada amb el BM La Roca. El torneig és un projecte a llarg termini molt ambiciós, volem que sigui el torneig de referència de l’handbol femení. Estem molt contents de la presència d’equips internacionals i del bon nombre de públic que ha tingut la competició”, destacava Maurici Bosch, jugador del primer equip del BMLR i membre de Teccat.

Va ser en la categoria cadet en la qual hi van participar més equips internacionals: l’AB Handball danès i l’Arsenal de Romania. La resta d’equips de la categoria van ser el BM La Roca 1 i 2, la Selecció Catalana i el combinat Teccat. Precisament aquests dos darrers combinats van ser els que es van enfrontar a la final. Una final en la qual el combinat català va ser molt superior i es va acabar proclamant campió (32-15).

El combinat català va deixar la final encarrilada ja al primer temps / FOTO: CARME OLIVERAS

La categoria juvenil va comptar amb la participació de la Selecció Catalana, el BM La Roca, l’AB Handball danès i el combinat Teccat. Els dos conjunts que es van classificar per la final van ser el conjunt amfitrió, el BM La Roca, i la Selecció Catalana dirigida per Pedro Pérez. Una final que es va emportar el conjunt roquerol dirigit per Maiol Bosch gràcies a un gran segon temps (21-32).

El BM La Roca juvenil es va endur el primer torneig Handball Cup / FOTO: CARME OLIVERAS

Una primera edició de la Handball Cup La Roca que ha estat més que positiva tant pels participants com pels organitzadors: “Estem molt satisfets amb el rendiment dels equips. A banda, també estem molt contents, és un orgull poder comptar amb 50 voluntaris; a nivell organitzatiu ha anat molt bé i com hem comentat anteriorment l’objectiu és que el torneig vagi creixent any rere any”, destacava Maurici Bosch.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here