Foto: PACO PÉREZ

Ahir es van presentar tots els equips del club roquerol per aquesta temporada 2017-2018, un total de 27 conjunts que conformen 380 jugadors i jugadores


En un pavelló Nou ple fins a la bandera ahir a la tarda el BM La Roca va presentar els seus equips per aquesta campanya 2017-2018. Enguany el club roquerol compta amb 27 equips, des de l’escoleta fins a veterans que conformen un total de 380 esportistes. L’entitat segueix mantenint la vessant social, i és que tot jugador del poble que vulgui jugar a handbol sempre tindrà un lloc al club que és, amb diferència, el més nombrós del municipi.

A banda, però, l’element més essencial i el pal de paller del BM La Roca és la formació. Una feina de molts anys que es veu reflectida en les categories que competeixen els equips de base. Enguany fins a 10 equips de categories inferiors del club juguen a la màxima lliga catalana: 2 juvenils masculins, 2 juvenils femenins, 2 cadets masculins, 2 cadets femenins, i 1 infantil masculí i 1 de femení. Tots ells amb opcions de classificar-se pel Campionat d’Espanya com ja ha passat en anteriors temporades. “És un any vital en l’aspecte competitiu i de formació, ja que molts dels jugadors i jugadores que juguen amb els equips juvenils, tant masculins com femenins, estan a l’etapa final de la seva formació i formaran part dels primers equips en un futur no gaire llunyà”, destaca un dels coordinadors, Guillem Estapé.

També cal destacar l’enorme tasca que fa l’entitat en la formació ja en edats molt primerenques. De fet, l’escola, que compta amb infants des dels 4 anys, cada any creix més i enguany ha augmentat més equips respecte l’anterior temporada. “Tenim una base molt potent, juntament amb l’escola, i això fa que no només podem parlar de present sinó que també podem parlar de futur”, assegura la coordinadora de la base esportiva, Xènia Peláez.

Els primers equips
El Felmar va obtenir una victòria de mèrit en la darrera jornada a la pista de l’OAR Gràcia / XAVI VEGAS

Després d’haver competit durant dues campanyes a la Divisió de Plata, enguany el sènior masculí competeix, per segona temporada consecutiva, a Primera Nacional, amb un equip majoritàriament format per jugadors de casa. Els d’Héctor del Pino són cinquens amb un balanç de 4 victòries i 3 derrotes. Per altra banda, el sènior femení, dirigit per Ramon Plans, que també compta amb un gran nombre de jugadores de casa, competeix a la Divisió de Plata. Actualment les roqueroles ocupen la 12a posició de la taula amb un balanç de 2 partits guanyats, 1 empatat i 5 derrotes. La darrera victòria de mèrit de les de Plans a la pista de l’OAR Gràcia ha donat molt moral a l’equip que té qualitat suficient per escalar posicions a la classificació i lliutar per estar a la part mitja alta.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here