El proper 28 de maig a les 18 hores, el pavelló Nou de la Roca del Vallès serà l’escenari d’una nova tarda d’handbol solidari amb la disputa de dos partits entre els sèniors masculins i femenins dels dos equips d’handbol punters de la comarca. La recaptació de les entrades anirà íntegrament destinada a l’obra social de Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil 


La primera edició, celebrada el 10 de gener de l’any passat, va ser un èxit absolut

Recaptar diners per la investigació del càncer infantil. Aquest serà el gran objectiu dels dos grans clubs d’handbol de la comarca, el proper diumenge 28 d maig al pavelló Nou de La Roca del Vallès. Una festa solidària de l’handbol vallesà, que enfrontarà els dos sèniors masculins i femenins del BM La Roca i del BM Granollers. El preu de les entrades serà de 5€ i inclourà una de les polseres Candela que elaboren els infants d’oncohematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Foto post-partit del BM La Roca- Fraikin BM Granollers de la darrera edició de la jornada solidària
Enguany, serà la segona edició d’aquesta jornada solidària que, com l’any passat, enfrontarà els sèniors masculins i femenins del BM La Roca i el BM Granollers. Obrirà el teló a les 18 hores el partit que enfrontarà el KH-7 BM Granollers de José Luis Villanueva –serà el darrer partit del tècnic amb l’equip granollerí– amb el Felmar BM La Roca, que ja tindrà a la banqueta el nou tècnic Ramon Plans. A continuació, a les 20 hores, s’enfrontaran el Fraikin BM Granollers de Carlos Viver amb el BM la Roca que, en un principi encara estarà entrenat per Ramon Plans.  Dos partits interessants des del punt de vista esportiu en una tarda en la qual l’únic guanyador serà la solidaritat.

Una iniciativa de Polseres Candela 


La iniciativa del partit va sorgir del vallesà David Sánchez, membre de l’Associació polseres Candela, que es dedica a recaptar fons per la investigació del càncer infantil. Les Candeles són unes polseres de colors que elaboren els infants ingressats a la planta d’oncohematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, les seves famílies i els seus amics. Gràcies al treball conjunt de tots ells, les Candeles han acabat sent un producte solidari que llueix a milers de braços i que ha aconseguit recaptar centenars de milers d’euros, que s’han destinat a l’obra social de Sant Joan de Déu.

El resum de l’edició de l’any passat aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here