L’acord entre les dues entitats granollerines, per tal de fomentar la pràctica esportiva i l’assistència a les competicions de la ciutat, tindrà els primers actes aquest proper cap de setmana


La sala de premsa del Palau d’Esports de Granollers ha estat l’escenari aquesta tarda de la formalització de l’acord entre dos dels clubs més rellevants de la ciutat de Granollers i també de la comarca del Vallès Oriental, per categoria, trajectòria i tradició, Club BM Granollers i Esport Club Granollers.

Un acte en el qual el BM Granollers hi ha estat representat pel seu president, Josep Pujadas, i pel directiu Juanjo Garcia, mentre que l’EC Granollers pel director general, Carlos Aurean, i pel vicepresident Àngel De Tomás. Un acord entre les dues entitats granollerines per tal de fomentar la pràctica esportiva i l’assistència a les competicions de la ciutat que tindrà els primers actes aquest proper cap de setmana.

El dissabte els jugadors de l’EC Granollers assistiran al Palau d’Esports per donar suport al Fraikin BM Granollers d’Antonio Rama i al KH-7 BM Granollers de Robert Cuesta, mentre que el diumenge, el BM Granollers assistirà al camp del carrer Girona per veure el partit de Tercera Divisió entre l’ECG de José Solivelles i el San Cristóbal.

Serà també el mateix dissabte quan al descans dels partits dels sèniors del BM Granollers, l’infantil A i el Cadet A de l’EC Granollers s’enfrontaran a l’infantil A i el cadet A del BM Granollers, en partits de futbol sala i handbol, cada conjunt contra el de la seva categoria. Així mateix, dissabte l’ECG instalarà una carpa al Palau d’Esports en la qual tot els socis del BM Granollers podran adquirir un carnet de l’entitat que té una sèrie d’avantatges, entre ells, diversos partits gratuïts del primer equip.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here