Amb el triomf de l’infantil masculí a la final del campionat català davant el Barça, el club granollerí es converteix en el primer club de la història de l’handbol català que aconsegueix guanyar els Campionats de Catalunya en categoria infantil, cadet i juvenil, tant en categoria masculina com femenina, en una sola temporada


Foto: Joana Armengol

La victòria ahir a la tarda de l’infantil masculí del KH-7 BM Granollers en la final del Campionat de Catalunya davant el Barça (28-24), permet al club granollerí completar un sextet històric en les categories de base. I és que el club vallesà ha aconseguit aixecar el Campionat català en totes les categories que s’han disputat: infantil, cadet i juvenil, tant en categoria masculina com femenina.

En el top4 disputat a La Roca del Vallès, els granollerins es van desfer a les semifinals del Barça B per 30-23, mostrant una gran superioritat vers el segon equip blaugrana. A la final, tot i que va ser més disputada, el KH-7 BM Granollers va vèncer a l’equip A blaugrana completant un gran partit: “Vam sortir molt concentrats des del primer segon, vam ser molt conscients de la capacitat del Barça i vam estar molt coordinats en defensa. Hi va haver un moment a la segona part en què el Barça va reaccionar però la seguretat en nosaltres mateixos va ser molt important. Creiem molt en la nostra feina i en com la fem i això és el que ens va portar a guanyar-la”, remarca el tècnic del conjunt vallesà, Sergi Luis.

Un títol, el sisè campionat català de la temporada del club granollerí, que mostra el gran treball de formació que s’està duent a terme al club de la capital vallesana.

El moment més dolç del planter del BM Granollers

El cadet femení del KH-7 BM Granollers es proclama campió de Catalunya

Doblet dels equips juvenils del KH7 BM Granollers al Campionat de Catalunya

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here