Més de 500 persones van omplir de gom a gom el recinte garriguenc per viure en directe un partit de competició europea que va ser una autèntica festa del voleibol. El bon ambient a les graderies va contrastar amb la derrota de les blaugranes que, tot i completar un bon partit, van acabar caient per 2-3 davant un Charleroi molt competitiu


FOTO: Passeig Esportiu

El pavelló de Can Noguera de La Garriga va ser l’escenari el passat dijous a la tarda d’un partit de la segona ronda de la Challenge Cup, la ‘Champions’ del vòlei femení, que va enfrontar el sènior femení de Barça amb el Charleroi belga. Un matx que va despertar una gran expectació i va omplir el recinte garriguenc, que estrenava el nou paviment, amb més de 500 espectadors. Una festa del vòlei que no es van voler perdre alguns dels clubs de la comarca, com el Vòlei l’Ametlla o l’AEC Carles Vallbona de Granollers. A banda, l’escola el SEK de La Garriga també va donar un cop de mà a l’organització.

FOTO: Passeig Esportiu

El bon ambient a les graderies, però, va contrastar amb la derrota de les blaugranes que, tot i completar un bon partit, van acabar caient per 2-3 davant un Charleroi molt competitiu. Després de la derrota per 3-0 en el partit d’anada en terreny belga l’única opció de les catalanes passava per vèncer 3-1 i forçar un punt d’or. “Evidentment no estem contents amb el resultat; hem generat il·lusió i semblava que podíem donar-li la volta a l’eliminatòria, tot i semblar impossible, però l’equip ha respost, ha lluitat i ho ha donat tot. Ha estat un partit molt ajustat i em quedo amb que hem pogut somiar una estona”, destacava el tècnic del FCB, Adrian Fiorenza.

Una de les jugadores que va viure de forma més intensa el partit va ser l’argentina Camila Maldonado que viu a La Garriga. “El públic ens ha ajudat molt, ha animat molt i com se sol dir, ha estat el setè jugador. El pavelló increïble, estem molt agraïts amb La Garriga i amb l’organització, només tinc paraules d’agraïment”, destacava Maldonado. Un partit d’elit amb un gran ambient, que va significar l’estrena del paviment de la pista que s’ha canviat, després de 22 anys, durant les Festes de Nadal. En aquest sentit, el regidor d’esports de La Garriga, Joan Esteban, es mostrava satisfet de l’esdeveniment, celebrat a La Garriga per tal de promocionar i acostar la pràctica del vòlei: “Ha estat tot un honor i tota una experiència tenir un partit de competició europea d’aquest nivell aquí La Garriga, el pavelló ha estat ple de gom a gom i hi ha hagut molta animació i molta gent”, apuntava Esteban.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here