Assolir l’ascens a Plata, el gran repte del KH-7 BM Granollers

0
2659

Els de Sergio Pozo juguen des d’avui fins al 21 de maig les fases d’ascens en territori canari enfrontant-se a l’equip local, el Lanzarote, al BM Elche i al Calvo Xiria gallec


Per tercer any consecutiu, fruit de proclamar-se campió del grup D de Primera Nacional, el KH-7 BM Granollers disputarà les fases d’ascens a la Divisió de Plata. Serà des d’avui fins al 21 de maig en territori canari en unes fases que enfrontaran els granollerins amb l’equip local, el Lanzarote, amb el BM Elche i el Calvo Xiria gallec. “La valoració és positiva ja que creiem que és una fase d’ascens força oberta amb els tres equips amb un nivell similar”, destaca Sergio Pozo, tècnic del filial granollerí, a La Jornada del Vallès.

Serà el conjunt vallesà que obrirà el foc de les fases enfrontant-se al BM Elche, segon del grup valencià, en la primera jornada que tindrà lloc avui a les 18 hores. “Elx és un equip que porta anys fent molt bon treball de base i ara treu els fruits al primer equip amb jugadors molt joves i de molta qualitat i també amb veterans que marquen diferències. És un equip molt dur i força tàctic”, destaca Pozo del primer rival.

A la segona jornada, el dia 20, els granollerins s’enfrontaran al conjunt local, el Lanzarote, segon del seu grup, a les 20 hores. Curiosament, els dos equips ja s’havien enfrontat a la pretemporada quan el filial va viatjar fins a Lanzarote per disputar un torneig. Un partit que els de Pozo van guanyar però de forma ajustada. “És un equip fet de jugadors de fora, alguns d’ells que han jugat a Asobal. És un equip molt veterà amb molta qualitat i experiència”, remarca el tècnic.

A la tercera i darrera jornada, el dia 21, el KH-7 BM Granollers s’enfrontarà al Calvo Xiria a les 10 hores, l’únic dels rivals que com ells va quedar primer de grup. “És un equip força regular amb una plantilla molt àmplia; combinen experiència de jugadors que han jugat a Asobal amb jugadors molt joves. És un clar aspirant a aconseguir l’ascens ja que és un equip que es va configurar per pujar de categoria”, destaca Pozo del darrer rival.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here