La 21a edició de la prova reunirà 816 corredors, repartits entre la cursa de 7 i 14 km, la xifra més alta de participants des de la seva primera edició


Text: N.C / Foto: Carles Boix

El proper diumenge 1 de maig tindrà lloc a La Garriga la 21a edició de la cursa de fons de Les Tortugues. Una prova amb una distància de 14 km que combina asfalt i muntanya i que transcorre pel centre del poble i pels boscos que envolten la localitat, entre camps, camins i corriols, en un entorn magnífic i privilegiat que farà les delícies dels corredors. Des de l’any 2012, l’organització va introduir una cursa de 7 km pels corredors més principiants, una prova menys exigent que en aquesta edició tindrà una àmplia presència femenina.

Enguany serà l’edició més participativa amb un total de 816 corredors entre la cursa de 14 i la de 7 km. Les dues curses sortiran des del pavelló de Can Noguera a les 9,30 hores. A les 9 hores començaran les curses infantils, per atletes de 3 a 14 anys, que tindran tres recorreguts, un de 400 metres, un de 800 metres i un de 1200 metres, segons l’edat dels participants.

Una prova que ja és tota una tradició a la població vallesana i que en aquesta edició tindrà un convidat de luxe, en Benet, el gegantó de La Garriga.

El recorregut virtual de la prova de 14 km realitzat per Agustí Xarau
  La peça de VOTV de la cursa de l’any passat

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here