FOTO: Xavi Solanas

Hi prendran part, com cada any, tots els clubs del municipi franquesí i tindrà lloc els dies 4 i 5 de setembre. AE Ramassà i US Corró d’Amunt disputaran el partit preliminar el 31 d’agost per obtenir una plaça per les semifinals


Els clubs de futbol de Les Franqueses del Vallès tornaran a ser els protagonistes del 9è torneig de futbol “Trofeu Ajuntament de les Franqueses” que com cada any organitza el Patronat Municipal d’Esports, enguany amb la col·laboració de l’US Corró d’Amunt.

Se celebrarà els dies 4 i 5 de setembre al camp de futbol de Corró d’Avall, amb la participació del CF Les Franqueses (Segona Catalana), el Bellavista Milan i el Llerona (Tercera Catalana). S’hi afegirà, a més,  l’equip guanyador del partit preliminar entre l’AE Ramassà i l’US Corró d’Amunt, ambdós conjunts de Quarta Catalana, que tindrà lloc el dissabte, dia 31 d’agost, a la Zona Esportiva de Llerona. 

A la passada edició, el CF Les Franqueses va guanyar per segon any consecutiu, en imposar-se en la final a l’US Corró d’Amunt per un contundent 8 a 0. El tercer lloc va ser per al CE Llerona que va guanyar el Bellavista Milan per 2 a 1.

Aquest és el quadre de competició de la 9a edició del Trofeu Ajuntament de les Franqueses. Cada partit constarà de dues parts de 30 minuts, amb descans de 10 minuts:

Dissabte, 31 d’agost – Zona Esportiva de Llerona

18 h: Preliminar: AE Ramassà – US Corró d’Amunt

Dimecres, 4 de setembre – Camp de futbol de Corró d’Avall

20.30 h: CF Les Franqueses (local)  – Guanyador del preliminar (visitant)

22 h: CE Llerona – CF Bellavista Milan

Dijous, 5 de setembre – Camp de futbol de Corró d’Avall

20.30 h: Partit pel tercer i quart lloc (perdedors dels dos partits jugats el 4 de setembre)

22 h: Final (guanyadors dels dos partits jugats el 4 de setembre)

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here