La prova solidària, organitzada pel centre esportiu municipal Illa Activa i el Club de Triatló Triactiva, se celebrarà el 7 d’octubre i constarà de 250 m de natació, 8 km de BTT i 3 km de running 


El proper 7 d’octubre tindrà lloc la 2a edició del Triatló Popular de l’Ametlla del Vallès. Una prova organitzada pel centre esportiu municipal Illa Activa i el Club de Triatló Triactiva que serà SuperPrint, és a dir, constarà de 250 m de natació, 8 km de BTT i 3 km de running. La sortida i l’arribada, seran, com l’any passat, davant del mateix centre esportiu.

El Triatló Popular de la localitat vallesana va néixer per acostar el món de la competició als atletes que s’inicien a la pràctica esportiva del triatl: “En aquesta prova conviuen triatletes experimentats amb principiants i altres esportistes que a través de la modalitat de relleus poden gaudir d’un dels tres esports (nedar, bici, córrer) fent equip de 2 o 3 atletes on cada un d’ells completarà una o dues de les disciplines”, explica Sandra Jones, organitzadora del triatló.

Hi haurà un trofeu per als 3 primers classificats, tant en categoria masculina com femenina, i per al primer de cada categoria. En la modalitat de menors (d’11 a 14 anys) es realitzarà una distància més curta i hi haurà premi també per els tres primers classificats tant masculins com femenins.

La prova tindrà un marcat cantó solidari, i és que part dels diners recaptats serviran per a la compra d’aliments que seran entregats a Caritas Sant Genís de l’Ametlla del Vallès. El preu de la inscripció és de 10€ i inclou assegurança i bossa del corredor.

Consulta la web de l’entitat organitzadora a www.triactiva.cat

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here