La bicicleta tornarà a ser la protagonista al Circuit de Catalunya aquest cap de setmana amb la competició de resistència 24 Hores Madform BiCircuit i la cursa de bicicletes urbanes plegables Folding Friends by Madform


Avui és el Dia Mundial de la Bicicleta i el Circuit de Barcelona-Catalunya ha preparat una acció molt especial per a celebrar aquesta efemèride, tan sols uns dies abans del BiCircuit Festival (21-22 d’abril). Tots aquells esportistes que vulguin entrenar amb bicicleta podran gaudir de les tandes BiCircuit al Circuit de Barcelona-Catalunya de forma totalment gratuïta. Les condicions d’accés seran les habituals: es podrà entrar al Circuit a partir de les 18:30h per l’Accés Principal (Àrea Oest) i es podran estacionar els vehicles a l’interior del Circuit. Recordem que és obligatori l’ús de casc i portar llum a la bicicleta.

La tercera edició del BiCircuit Festival se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el proper cap de setmana, dies 21 i 22 d’abril. La bicicleta tornarà a ser la protagonista de la pista, amb la competició de resistència 24 Hores Madform BiCircuit i la cursa de bicicletes urbanes plegables Folding Friends by Madform. L’accés al Circuit de Barcelona-Catalunya serà lliure per a tothom, gaudint tant de la competició com de les propostes que hi haurà al pàdoc: expositors, inflables, circuit de bike-trial, circuit del Servei Català de Trànsit… Diversió tant pels més grans com pels més petits.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here