Arnau Fortuny, nou fitxatge del CF Mollet de David Parra

0
395
Fortuny en la seva etapa al CF Caldes

L’extrem, de 27 anys, que es converteix en l’11è fitxatge del conjunt molletà, arriba a l’equip que dirigirà David Parra procedent de l’EC Granollers. Fortuny, amb experiència a Primera Catalana, aportarà treball, velocitat, potència, desequilibri per banda i gol en un conjunt que vol fer un pas endavant la propera temporada


El CF Mollet, amb David Parra al capdavant, porta setmanes confeccionat l’equip que competirà, per segona temporada consecutiva a Primera Catalana. Després d’haver anunciat ja fins a 10 fitxatges, els dos darrers el de l’extrem esquerre Walter Fernández i el central David Morales, avui l’entitat molletana ha comunicat el fitxatge de l’extrem dret Arnau Fortuny, de 27 anys, que arriba procedent de l’EC Granollers. El de Caldes de Montbui, que viurà la seva segona etapa al club molletà, aportarà treball, velocitat, potència, desequilibri per banda i gol en un conjunt que vol fer un pas endavant la propera temporada.

Àmplia experiència a la categoria

Als seus 27 anys, Fortuny té experiència a Primera Catalana, Segona Catalana i també a Tercera Divisió on hi va jugar amb el Manlleu un cop acabada l’etapa de juvenil i també aquesta darrera campanya amb l’ECG. Després de jugar 3 temporades al CF Caldes, sent un dels artífexs de l’ascens a Segona Catalana de fa campanyes, Fortuny va fitxar pel FC Cardedeu on es convertiria en una peça clau de l’engranatge ofensiu dels de Jordi López, que van aconseguir per primera vegada l’ascens a Primera Catalana la temporada 2016-2017.

Abans de jugar al CF Caldes, equip amb el qual també va donar les seves primeres passes al món del futbol, Fortuny va jugar al Ripollet de Primera Catalana, al Mollet de Primera Catalana i al Manlleu, tant a Divisió d’honor juvenil com amb l’equip de Tercera. En categories ¡nferiors, a banda de guanyar la Lliga Nacional juvenil amb el Mollet, va poder gaudir de la Divisió d’honor de diferents categories amb el Granollers, l’Espanyol, la Fundació Sànchez Llibre i l’UE Canovelles.

La temporada 2017-2018 competint a Primera Catalana amb el FC Cardedeu, Fortuny va anotar 14 gols en 33 partits. Fa dos estius va fitxar per la Montañesa, però després de jugar 5 partits a Primera Catalana, amb el conjunt de Nou Barris, va tornar al FC Cardedeu a Segona Catalana on va anotar 13 gols en 22 partits, abans d’acabar el darrer tram de la temporada competint amb el Manlleu a Primera Catalana. Aquesta darrera campanya ha competit a Tercera Divisió amb l’EC Granollers jugant 24 partits i anotant 1 gol.

La incorporació de Fortuny s’afegeix a les ja anunciades de Jordi Vallcorba, Víctor Vilarrassa, Jota, Sergio Sánchez (CF Parets), Alexis Garcia, Ramon Sáurez (San Cristòbal), Bilal Azejel (Ripollet), Edgar Velasco (Fundació Grama), Walter Ferndández (CE Manresa) i David Morales (CF Les Franqueses).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here