Alfonso Guillén, relata la història del club vallesà, des dels seus inicis, l’any 1999 quan el va fundar Manuel González, fins a l’actualitat


“Ara que tinc 20 anys” és el títol del llibre que ha realitzat Alfonso Guillén sobre la història del Club Atletisme Canovelles (1999-2019), el club del seu poble i amb el qual ha estat lligat des d’un bon principi, vivint en primera persona totes les efemèrides i fites de l’entitat. Precisament, el llibre és un recull des dels records de les primeres temporades fins les gestes atlètiques que ha assolit l’entitat darrerament. Un llibre que mostra l’evolució atlètica del club exposant les seves millors marques i rànquings de tots els temps i que pretén compartir amb tothom els 20 anys del club d’atletisme de la localitat canovellina. 20 anys d’atletisme, d’experiències i d’emocions.

El llibre que el club va vendre per Sant Jordi, es pot adquirir a Can Palots, a la botiga l’Aire Esports, al club Atletisme Canovelles, a través dels seus coordinadors o contactant amb el director tècnic i autor del llibre, Alfonso Guillén (677-70-35-29). “T’he vist créixer des del minut 1. Hem crescut junts. M’has fet viure experiències que mai hagués imaginat: entrenos, carreres, viatges, etc. Gràcies a tu he conegut a molta gent. M’has donat alegries… moltíssimes i algun que altre disgust… molt pocs. Aquests 20 anys no podien caure en “sac trencat” i bé es mereixien que tots tinguéssim aquests records que hem viscut junts. Jo i moltíssima gent més (més de 1000 persones que han defensat aquests colors). UN ESCUT, UNA SAMARRETA, UN SENTIMENT“, escrivia Alfonso Guillén al seu compte de facebook relatant el sentiment cap al club de la seva vida i perquè ha decidit escriure’l i que sigui una realitat.

1 comentari

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here