Després d’un període de reflexió i d’acord amb la seva filosofia de club formador, el Club Balonmano Granollers ha informat avui al seu portal web que Antonio Rama Garcia, que ha ocupat la posició de 2n entrenador del Fraikin des de la temporada 2014-2015, en serà el primer entrenador la propera temporada. Malgrat la seva joventut (34 anys), Rama té una llarga trajectòria al BMG, primer com a jugador del planter (des del 1994), i després com a entrenador (des de l’any 2000). Entre altres tasques, ha estat coordinador del projecte que vincula al BMG amb l’IES Carles Vallbona.

“Quan se’m va comunicar la notícia vaig sentir molta alegria. Que el club on fa 25 anys que entreno, dipositi la confiança en ser l’entrenador del primer equip em fa sentir amb molta il·lusió, moltes ganes, un nou horitzó… I tot i que realment he estat en una posició en la qual he estat molt involucrat amb el Carlos, el repte de ser el primer entrenador sempre agrada”, apunta Rama a la web del club.

Rama, que substitueix Carlos Viver, estarà acompanyat a la banqueta per David Ginesta Montes, actual responsable tècnic del Juvenil Sporting del KH-7 BM Granollers. Ginesta també s’ha format com entrenador al planter del BMG. Un cop finalitzi la present temporada, a principis del mes de juny, ambdós tècnics seran presentats oficialment als mitjans de comunicació. “El David Ginesta és un gran entrenador, un gran amic, un home de Club i molt treballador. És un “currante” que des del primer dia que li vaig oferir aquesta possibilitat ja va començar a posar-se al dia en handbol professional, ja que ell fa molts anys que entrena a base però és de ben segur un complement fantàstic per a un entrenador com jo”, destaca Rama de Ginesta.

Amb aquesta aposta per dos tècnics formats al club, el BM Granollers vol reafirmar el seu compromís i la seva identitat com a club formador de talent per a l’handbol.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here