Ñito va coincidir amb José Solivelles al Sabadell B

El migcampista de 26 anys arriba procedent de la Fundació Esportiva Grama i se suma a les incorporacions de Víctor Morales, Sergi Besonias i Arnau Fortuny


L’Esport Club Granollers incorpora a les seves files al migcampista de 26 anys Antonio  Martín “Ñito”. El jugador signa per una temporada i arriba procedent de la Fundació  Esportiva Grama. Ñito de nom esportiu, es va formar a les categories inferiors de l’UE Cornellà on va jugar fins a la categoria de juvenils a Divisió d’Honor. En la seva primera etapa com amateur, va militar al CD Masnou i a la Montañesa però la seva consolidació com a futbolista va arribar al Sabadell B.

Al filial arlequinat, on va militar durant dues temporades, va jugar un total de 71 partits i va anotar 9 gols. Després del seu pas pel filial del Sabadell, el va fitxar l’AE Prat on va jugar la temporada 2017/2018. Finalment, després de la seva etapa com a potablava va fitxar per la Fundació Esportiva Grama on ha militat aquest últim curs. 

Ñito és un migcampista que destaca pel seu joc aeri i capacitat per arribar al remat des de segona línia. Aquest fitxatge és el quart de l’ECG, després de Víctor Morales, Sergi Besonias i Arnau Fortuny, a banda de la incorporació d’Àlex Castillo procedent del juvenil A.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here