FOTO: XAVIER SOLANAS

El central, que en un principi només tornava a les pistes per suplir la baixa d’Albert Pujol, finalment defensarà la samarreta del BMG fins el mes de juny. També seguirà dos mesos més l’extrem Josep Reixach


El BM Granollers ha anunciat avui que Álvaro Ferrer continuarà al BM Granollers fins a final de temporada. El central es va retirar al final de la temporada passada, però la lesió d’Albert Pujol, el setembre passat, va ocasionar que el club tornés a comptar amb ell. En un principi l’acord era fins el mes de gener, però tot i la ja recuperació de Pujol, la direcció tècnica li ha proposat seguir fins al final de la campanya.

Així, Rama podrà gaudir d’una rotació més al centre defensiu, amb Ferrer, Marc García i Albert Pujol, que ja està recuperat de la lesió però encara li falta agafar ritme de competició. Per altra banda, Josep Reixach seguirà dos mesos mes a l’equip. L’extrem va entrar en el projecte de Rama per substituir la baixa d’Adrià Cumplido i la lesió de Mamadou Gassama que rebrà l’alta els propers mesos.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here