OPINIÓ

El club granollerí té una llarga trajectòria en tancar les etapes amb jugadors o jugadores que han passat tota la vida al club i que se’ls hi dóna la baixa en circumstàncies molt millorables. El darrer cas, el de Pol Sastre, un porter que porta tota la vida a l’entitat amb una projecció extraordinària 


Jordi Calls

Sandra Pérez, Moi Blanxart, la campanya passada, o Adrià Pérez i Pol Sastre, en l’actual, són exemples de jugadors que s’han format i han crescut al BM Granollers, donant sempre el millor de sí mateixos i que el club els  hi ha donat la baixa en circumstàncies molt millorables. Sandra Pérez, jugadora del club que sentia els colors, igual que Moi Blanxart o en aquest final de campanya, Adrià Pérez i Pol Sastre, han tingut el mal regust de boca d’haver de deixar el club que porten al cor en contra de la seva voluntat, però el que realment és greu, amb unes formes que no mereixien, ans al contrari.

“Els valors no només s’escriuen en pancartes que es pengen al Palau d’Esports, sinó que s’han d’executar, per exemple, amb una de les perles més valuoses que té i ha tingut l’entitat”

Els valors no només s’escriuen en pancartes que es pengen al Palau d’Esports, sinó que s’han d’executar, per exemple, amb una de les perles més valuoses que té i ha tingut l’entitat, jugadors i jugadores que han viscut el club des que tenien us de raó, que se l’estimen amb totes les seves forces i que han d’acabar marxant de l’entitat per la porta de darrere. No és just, en cap cas. És cert que els clubs tenen tota la potestat de poder prescindir de jugadors però considero que és vital fer-ho en unes circumstàncies normals i no en el darrer instant i sense que el jugador pogués intuir-ho.

El BM Granollers és el que és gràcies a jugadors com ells, que han portat l’escut arreu de Catalunya i Espanya amb orgull. Un orgull que es veu altament mermat quan l’entitat no està a l’altura i prescindeix d’ells de la pitjor manera possible. Presumim de valors, sempre, però també volem que siguin valors reals i no només de cara a la galeria.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here