Més de 600 nens i nenes van participar en una edició en la qual hi van participar 59 equips d’arreu de Catalunya. Els equips del Vallès Oriental van ser els clars dominadors, vencent en 4 de les 5 categories disputades: KH-7 BM Granollers (benjamí masculí i aleví femení), AE Handbol Les Franqueses (benjamí femení) i BM La Roca (aleví masculí)


650 nens i nenes van participar diumenge al matí a la 16a edició del torneig de Mini Handbol Mútua de Granollers organitzat pel BM Granollers. Hi van prendre part un total de 59 equips en les categories formatives de prebenjamí, benjamí i aleví, tant masculins com femenins. Al llarg de set hores, els més petits dels 20 clubs participants, van gaudir de l’handbol base, primant l’esportivitat i el joc net en el que és, en molts casos, un dels seus primers contactes amb l’handbol. El torneig, amb eliminatòries i fases finals, es va celebrar entre Can Bassa, el Tub i el Palau d’Esports durant tot el matí de diumenge. 

Els jugadors i jugadores del primer equip del BMG, Tilda Matthijs, Fanny Monrós, Judith Vizuete, Marc Garcia, Adrià Figueras i Gonzalo Pérez de Vargas (jugador del FC Barcelona Lassa i exBMG), van fer acte de presència al torneig, firmant pòsters i fent-se fotos amb els més petits.

El BM La Roca va vèncer en la categoria aleví masculí superant a la final al KH-7 BM Granollers

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here