La jugadora vallesana del FC Barcelona ha fet un autèntic partidàs en l’amistós que ha enfrontat el combinat català amb el d’Euskadi i ha estat nombrada la millor futbolista de l’enfrontament


Alexia Putellas segueix col·leccionant guardons. La jugadora vallesana del FC Barcelona, nombrada millor jugadora del futbol català per la Federació Catalana de Futbol, el passat mes de novembre, ha estat la gran protagonista del partit d’aquesta tarda que ha enfrontat les seleccions de Catalunya i Euskadi al Miniestadi. El gran partit que ha realitzat amb el combinat català, del qual n’ha estat la capitana, li ha valgut per ser nombrada la millor jugadora del partit. Putellas ha mostrat aquesta tarda un ampli ventall de les seves majors virtuts, detalls tècnics, distribució excel·lent del joc, assistències mil·limètriques i no ha parat de portar perill a la porteria que defensava Andrea de La Nava.

La jugadora de Mollet del Vallès ha jugat els 90 minuts, que han acabat amb empat a un al marcador, gràcies a un gol de Marta Corredera al darrer instant del matx, que ha portat el partit als penals. Putellas ha llençat des dels onze metres el segon del seu equip, el primer l’havia fallat Serna, i l’ha enviat al fons de la xarxa. Amb tot, però, les basques s’han imposat gràcies a les dues parades de la portera Mariasun.

Un cop finalitzat el partit s’ha procedit a l’entrega de premis i Alexia Putellas ha rebut el guardó de millor jugadora, a mans del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau. Un premi que ha estat designat amb les votacions de la premsa acreditada al Miniestadi, que ha hagut de votar la millor jugadora d’ambdues seleccions. Així doncs, una segona participació de la vallesana amb la Selecció Catalana de Natàlia Arroyo, que ha tornat a demostrar, una vegada més, la seva enorme qualitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here