Español, en un partit de la passada temporada / FELIX SANCHO

L’extrem esquerre de l’Ametlla del Vallès, de 23 anys, arriba al conjunt entrenat per Jordi López procedent de l’EC Granollers


Després d’haver rebut la baixa el passat 1 de setembre per part de l’EC Granollers, Álex Español jugarà aquesta temporada amb el FC Cardedeu. L’extrem vallesà és un reforç de luxe pel conjunt de Jordi López, que podrà comptar amb un jugador amb experiència a Tercera Divisió. Español, de 23 anys, va arribar l’estiu passat a l’EC Granollers, procedent del Sabadell B, conjunt amb el qual també va competir a Tercera. Aquesta darrera campanya va jugar més de 20 partits amb l’ECG, la gran majoria com a revulsiu al segon temps. “És un professional de cap a peus”, destacava el seu anterior tècnic, Albert Càmara, a La Jornada del Vallès.

Español, extrem esquerrà amb molt bona tècnica, es va formar al CF l’Ametlla, club en el qual va jugar a totes les categories de futbol base, fins a debutar en l’últim any de juvenil amb el primer equip. En el seu primer any d’amateur va fitxar pel CE Llerona de Tercera Catalana, en el qual va ser un dels referents ofensius per assolir l’ascens a Segona Catalana, categoria en la que jugaria amb l’equip de Les Franqueses del Vallès, abans de fitxar pel filial del Sabadell fa dos estius. Després de finalitzar la seva etapa amb l’ECG, ahir ja va realitzar el primer entrenament amb els seus nous companys. Sens dubte, Español aportarà un plus de qualitat a l’equip de Cardedeu per tal d’assolir l’objectiu marcat en aquest debut a Primera Catalana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here