La Jornada del Vallès organitza la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental

El porter titular del FC Cardedeu ha estat elegit pels entrenadors i capitans dels equips de futbol del Vallès Oriental com el millor porter de la comarca de la temporada 2016-2017


Albert Matamala del FC Cardedeu ha estat el porter més votat pels 41 entrenadors i 41 capitans dels equips de futbol de la comarca que han participat a l’elecció de l’11 ideal i dels millors de la temporada del futbol del Vallès Oriental. El porter vallesà, que ha obtingut 15 vots, ha estat vital sota pals per tal que el seu equip aconseguís l’ascens a Primera Catalana: “Ha crescut moltíssim aquesta temporada tant en el joc ofensiu (ens garanteix èxit en la fase d’inici i creació), com defensivament, ha tingut molta eficàcia, ens finalitzen poc i ell resol amb eficàcia amb accions de molt mèrit”, destaca el seu tècnic, Jordi López, votat també millor entrenador de la temporada.

El segon porter més votat, amb 8 vots, ha estat Alberto Serrano del CF Parets. El porter del conjunt paretà ha estat el menys golejat del grup 9 de Tercera Catalana amb només 24 gols rebuts. Serrano, una de les peces claus de l’ascens del Parets a Segona Catalana, és un dels porters menys golejats dels 17 grups de Tercera Catalana.

El tercer porter més votat, amb 6 vots. ha estat Álex Fuentes de la UE Canovelles (Tercera Catalana). Completen el ‘top5’ Pol Flores del CF Mollet (Primera Catalana) i David Hernández del CE Bigues (Quarta Catalana).

Rànquing millors porters temporada 2016-2017

Albert Matamala (FC Cardedeu) 15 vots
Alberto Serrano (CF Parets) 8 vots
Álex Fuentes (UE Canovelles) 6 vots
Pol Flores (CF Mollet) 5 vots
David Hernández (CE Bigues) 4 vots

El 10 de juny, la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental, serà possible gràcies a les empreses que han col·laborat i confiat amb nosaltres.

 


El millor entrenador de la temporada 2016-2017

El millor jugador de la temporada 2016-2017

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here