Edició del 2013 / Foto: Antonio Romero

L’entitat organitzadora, el Centre Excursionista garriguenc, ha decidit posposar la caminada, que havia de tenir lloc aquest proper diumenge, a causa de la gran quantitat de neu que s’acumula en bona part del recorregut


La 47a edició de la travessa Viladrau-la Garriga se celebrarà el diumenge 11 de març. Així ho ha decidit la junta directiva del Centre Excursionista garriguenc que ha prioritzat la seguretat dels participants davant la presència abundant de plaques de gel i neu en diversos punts de la caminada.

La prova s’havia de celebrar aquest proper diumenge però degut a la meteorologia dels darrers dies l’organització, després d’haver consultat les autoritats i protecció cívil, ha decidit ajornar-la un mes. Les zones més compromeses del recorregut, que passa principalment per espais del Parc Natural del Montseny, haguessin estat l’ascens de Viladrau a Sant Segimon, la baixada fins a Collformic i la travessa del Pla de la Calma.

Sigui com sigui, l’entitat retornarà els diners als inscrits, més de 600, que no hi puguin prendre part l’11 de març. Així mateix, torna a obrir les inscripcions per si es volen apuntar més participants a la nova data.

Per contactar amb l’entitat: info@cegarriguenc.org o femceg2016@gmail.com

Adreça: Plaça Mossèn Jaume Oliveras, 1 –  08530 LA GARRIGA – Barcelona
Horari d’obertura: dimarts de 20 a 22h (informació i gestió) i divendres (informació, gestió i trobada de socis/sòcies) de 21 a 23 h
Telèfon i Fax: 93 871 66 93

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here