L’objectiu del conveni entre la Federació Catalana de Futbol i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya és treballar de manera conjunta en l’anàlisi, l’assessorament i el suport als clubs de futbol i futbol sala catalans per fer créixer el futbol femení


La Federació Catalana de Futbol ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) per realitzar el projecte de recerca #OrgullosaLab: Anàlisi, assessorament i suport al programa #ORGULLOSA per promoure el futbol i futbol sala femení’. Coodirigida pels doctors Marc Vivés i Susanna Soler, la iniciativa compta amb un equip de recerca de sis professionals i un personal tècnic especialista per determinar. El projecte, que es portarà a terme entre el gener de 2018 i el 31 de desembre de 2020, té, entre d’altres, els següents objectius:

  • Participar en el disseny, anàlisi, interpretació i divulgació de l’estudi sobre la percepció i coneixement del futbol i futbol sala femení a través d’una enquesta.
  • Elaborar materials didàctics per a la ruptura dels estereotips i prejudicis de gènere al voltant del futbol i futbol sala femení dirigits a centres educatius.
  • Dissenyar i donar suport en el desenvolupament d’un programa de ‘Bones pràctiques’ als clubs per a la promoció del futbol femení des de tots els aspectes de l’organització.
  • Divulgar el projecte i els seus resultats en entorns professionals, esportius i acadèmics donant a conèixer la iniciativa  pionera de l’FCF a nivell català, estatal i internacional.

L’acord ha estat signat pel president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies Forcada, i el Director de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, Jordi Solà. També hi ha estat present el vicepresident de l’FCF, Joan Soteras.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here