La nedadora d’artística del Club Natació Granollers, Abril Conesa, ha tornat de Tokio amb la medalla de plata per l’equip tècnic realitzat amb la selecció espanyola absoluta al Japan Open, que ha tingut lloc del 27 al 30 d’abril. La selecció va completar la seva participació nipona amb tres bronzes en els duets tècnic, i mixt tècnic i lliure. La lesió d’Ariadna Arisó tampoc ha permès, en aquesta ocasió, que hagi estat convocada per aquesta cita internacional. A banda de Conesa, Meritxell Mas i Pau Ribes, del CN Les Franqueses, també van formar part de la selecció estatal que va aconseguir medalles


Judith Calvo i Martina Coronado, a l’Open de Txèquia

La selecció catalana infantil participa del 3 al 6 de maig a l’Open de Txèquia de Natació Artística. I entre les convocades, es troben dues nedadores del Club Natació Granollers, Judith Calvo i Martina Coronado, que participaran en les modalitats de solo i duet.

Quatre nedadores i una tècnica, convocades amb la selecció espanyola júnior

Les nedadores d’artística del Club Natació Granollers Clara Arboix, Mireia Hernández, Oriana Alejandra Carreras i Míriam Llovet, van participar en la concentració de la selecció espanyola júnior, que va tenir lloc al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del 27 d’abril a l’1 de maig.  Un stage que es treballa de cara a formar l’equip definitiu que participarà en les properes cites internacionals, de l’11 al 13 de maig les World Series d’Eslovàquia, així com es preparen les nedadores per a l’Europeu i Mundial Júnior.

Per a la propera concentració júnior, però, la Real Federación Espanyola de Natación ha convocat a tres nedadores, Arboix, Gernández i Carreras, que participaran en l’stage de Buitrago de Lozoya (Madrid), del 5 a l’11 de maig.

A més a més, la directora tècnica de la secció de natació artística del Club, Muriel Escalé, ha estat nomenada per a formar part de l’equip tècnic de l’equip espanyol júnior.

El CNG, referent al Festival Ibèric de Natació Artística

Les nedadores d’artística de Copa Catalana 3 van participar el passat 28 d’abril, al Festival Ibèric de Natació Artística que organitza anualment Ovar Sincro (Portugal), convidant al Club Natació Granollers com a referent de la natació artística, juntament amb el Canoe de Madrid.

El club granollerí pren part cada any en aquest Festival, essent enguany les noies de Copa Catalana 3 les que han participat en la modalitat d’equip, fent les delícies del públic. Tanmateix, va comptar amb una convidada d’excepció, Cristina Salvador, ex nedadora internacional del Club i actual directora esportiva de la secció de l’entitat, que va realitzar el solo que va presentar en el seu darrer Campionat d’Europa.

Una gran experiència tant per les nedadores de Copa Catalana, com per la Cristina Salvador, que es va tornar a enfundar el banyador, en un Festival que cada any compta amb una gran expectació.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here