La nedadora d’artística del Club Natació Granollers, Abril Conesa, està al Japó amb l’equip espanyol absolut, participant en la concentració que la selecció està realitzant del 17 al 25 d’abril a Yamaguchi. Aquest stage és previ a la participació de l’equip espanyola a la Japan Open de Tokio, del 27 al 30 d’abril, on Conesa participarà en la modalitat d’equip


Jornades per a preparar el duo júnior espanyol, amb Mireia Hernández

Mireia Hernández, nedadora del Club Natació Granollers, s’ha tornat a entrenat amb la selecció espanyola júnior, per a preparar el duo de cara a les competicions internacionals per aquesta temporada. Unes Jornades Duo, que s’emmarquen en el Programa Nacional de Tecnificació Esportiva, i que van estar organitzades per la Real Federación Española de Natación al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, tenint lloc del 14 al 16 d’abril.

Juntament amb Hernández, hi van prendre part en aquestes Jornades Irene Jimeno, del Sincro Retiro, i Iris Tió, del CN Kallipolis.

Sis nedadores, al grup de Tecnificació de la Blume

La Federació Catalana de Natació va convocar per als dies 13 i 14 d’abril, sis nedadores infantils (2005) del Club Natació Granollers per a participar a les sessions d’entrenament del grup de Tecnificació a la Residència Blume. Les nedadores que hi van prendre part van ser Valeria Parra, Marina Andrés, Carla Oliva, Carlota Rodríguez, Rita Sugrañes i Irene Garrido.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here